VOLKSWAGEN RNS NAVIGATIESYSTEEM DEFECT ?

Heeft u een RNS310 , RNS 315 , RNS510 of RNS810 navigatiesysteem en werkt deze niet naar behoren dan kunnen wij het probleem vakkundig voor u oplossen.

Veel voorkomende problemen zijn hieronder beschreven :

Het toestel blijft op het Volkswagen logo hangen , het helemaal niet meer opstarten van het systeem , een donker of wit scherm ,  navigatiesoftware waarvan de update niet geinstalleerd kan worden of een CD of DVD die niet meer gelezen word , een defecte harde schijf of een loopwerk wat geen CD of DVD meer aan neemt of uit werpt , een defect SD kaart slot , afgebroken antenne of GPS plug of zelfs een gebarsten , bekraste of gebroken display of touchpanel of een toestel wat niet meer aan of uit gaat als het contact word ingeschakeld …. wij helpen u verder voor een schappelijke prijs .

VOLKSWAGEN MIB MAIN-UNIT DEFECT ?

Volkswagen Discover , Discover pro of Discover Media navigatiesysteem defect ???

Geen geluid meer op bepaalde speakers of helemaal geen geluid meer , het helemaal niet meer opstarten van het systeem , een defect SD kaart slot of zelfs een gebarsten , bekraste of gebroken display of touchpanel …. wij helpen u verder voor een schappelijke prijs .

Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste reparatie dienst van de gehele Benelux !

CarCareWoensel Eindhoven is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd is in het
repareren van EOM en navigatie systemen , wij repareren al meer dan 15 jaar navigatiestsystemen voor dealers , handelaren , autobedrijven , leasemaatschappijen , particulieren maar ook voor andere reparatiebedrijven en aanbieders van reparaties die dit uitsluitend doorsturen als tussenhandelaar .

Start uw Volkswagen MIB navigatiesysteem niet meer op of vertoont het toestel andere kuren zoals problemen met het geluid of de display …… Car Care Woensel helpt u snel verder !

Volkswagen Discover
Volkswagen Discover Pro
Volkswagen Discover Pro2
Volkswagen Discover Media

VW MIB STD2+ LCD TOUCHSCREEN reparatie

Heeft u problemen met het bedienen van de touchscreen van uw navigatie , bijvoorbeeld gedeeltes links of rechts werken niet meer , er worden andere posities weergegeven dan dat u indrukt of het touchscreen werkt helemaal niet meer ? Wij vervangen uw scherm.

 

Print hier een reparatieformulier uit en voeg deze bij uw reparatie.