Audi

AUDI MIB MAIN-UNIT DEFECT ?

Audi MIB 5F regelapparaat defect ?
Car care woensel repareert uw systeem vakkundig !
Audi MIB , MIB STDNAV , MIB-S , MIB Plus, MIB High navigatiesysteem defect ???

Een veel voorkomend probleem is het uitvallen van het geluid , soms een enkele speaker , maar vaak ook het gehele geluid , wij kunnen dat vakkundig , goedkoop maar ook snel voor u oplossen.

Is uw navigatiesysteem stuk …. Car care woensel lost het op !!!

Gegarandeerd de laagste reparatieprijs

Start uw Audi MIB MAIN-UNIT niet meer op of vertoont het toestel andere kuren zoals problemen met het geluid of de display , het niet lezen van de SD kaart of is het toestel vastgelopen na een update ?  …… Car Care Woensel helpt u snel verder.

Car Care Woensel in Eindhoven is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd is in het
repareren van EOM en navigatie systemen , wij herstellen al meer dan 15 jaar navigatiesystemen voor dealers , handelaren , autobedrijven , leasemaatschappijen , particulieren maar ook voor andere reparatiebedrijven en aanbieders van reparatie`s uitsluitend naar ons doorsturen als tussenhandelaar.

AUDI RNS-E EN BNS 5.0 REPARATIE

Ook kunnen wij u helpen met de reparatie aan uw Audi RNS-E of BNS 5.0 navigatiesysteem , veel voorkomende klachten bij de RNS-E toestellen zijn slechte versleten loopwerken waardoor de DVD / CD niet meer gelezen word , problemen met het SD kaart slot maar ook het uitvallen van de display of het helemaal niet meer aan gaan van de display , strepen in beeld of het niet ontvangen van het GPS signaal , kortom voor alle voorkomende klachten kan u ons contacteren als het toestel kapot is.

AUDI MMI 2G , MMI 3G EN MMI 4G NAVIGATIE DEFECT ?

Reparatie`s van de Audi MMI2G , MMI3G en MMI4G systemen herstellen wij , maar ook voor de veel voorkomende waterschade`s aan bijvoorbeeld de RADIO MAIN UNIT of de versterker hebben wij vaak nog een goede oplossing.

veel voorkomende klachten bij de MMI systemen zijn het niet meer opstarten of constant aan en uit gaan van het systeem , problemen met het geluid , de CD of DVD dniet meer gelezen word , problemen met het SD kaart slot maar ook het uitvallen van de display of het helemaal niet meer aan gaan van de display , strepen in beeld of het niet ontvangen van het GPS signaal , kortom voor alle voorkomende klachten kan u ons contacteren als het toestel stuk is.

 

Print hier een reparatieformulier uit en voeg deze bij uw reparatie.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft de overheid verschillende maatregelen ingevoerd. Bij CarCareWoensel.nl doen we er alles aan om de processen zo goed mogelijk door te laten lopen.
Alle orders worden vooralsnog dus ook gewoon verzonden!

Uiteraard staat zowel bij onze logistieke afdeling en de reparatie afdeling hygiëne en veiligheid voorop en hebben wij hier uitgebreide maatregelen voor genomen.

* MOMENTEEL KRIJGEN ALLE KLANTEN EEN GRATIS STUK DETTOL ANTI-BACTERIELE ZEEPTABLET BIJ ALKE REPARATIE EN BESTELLING BOVEN DE 100 EURO !
DEZE ACTIE IS GELDIG ZOLANG DE VOORRAAD STREKT.

Heb je vragen? Onze klantenservice staat ook nu gewoon voor je klaar op de reguliere tijden via telefoon en e-mail !

Maandag – vrijdag: 09:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur

E-mail: info@carcarewoensel.nl