BMW

BMW CCC NAVIGATIE MUDULE DEFECT ?

Is uw BMW navigatiesysteem stuk ???

Blijft uw BMW CCC mudule op het logo hangen , herstarten op het logo, het helemaal niet meer opstarten van het systeem , Geen geluid meer op bepaalde speakers of helemaal geen geluid meer , Dvd’s of CD`s die niet meer gelezen worden of er niet meer in gaan of uitkomen of heeft uw toestel geen GPS ontvangst meer ? …… wij helpen u verder voor een schappelijke prijs .

Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste reparatie dienst van de gehele Benelux !

Is uw navigatiesysteem defect …. Car Care Woensel lost het op !!

BMW MK3 MK4 EN M-ASK NAVI KAPOT ?

Ook met de reparatie van uw defecte BMW MK3 of BMW MK4 en M-ASK navigatie kunnen wij u weer op weg helpen …… Car Care Woensel helpt u snel verder !

Veel voorkomende problemen van deze navi systemen zijn het niet lezen van de Cd of DVD , het niet meer uitwerpen van de CD of DVD maar ook het niet meer opstarten van de navigatie , het beeld wat niet meer werkt of een display die stuk is of het niet meer ontvangen van de GPS satellieten. Ook als uw navigatie stuk is door bijvoorbeeld waterschade is er vaak nog wel een oplossing om het toestel te repareren.

CarCareWoensel Eindhoven is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd is in het repareren van EOM en navigatie systemen , wij repareren al meer dan 20 jaar navigatie systemen in eigen beheer voor dealers , handelaren , autobedrijven , leasemaatschappijen , particulieren maar ook voor andere reparatiebedrijven en aanbieders van reparaties die dit uitsluitend doorsturen als tussenhandelaar .

Print hier een reparatieformulier uit en voeg deze bij uw reparatie.