BMW

BMW CCC NAVIGATIE MUDULE DEFECT ?

Is uw BMW navigatiesysteem stuk ???

Blijft uw BMW CCC mudule op het logo hangen , herstarten op het logo, het helemaal niet meer opstarten van het systeem , Geen geluid meer op bepaalde speakers of helemaal geen geluid meer , Dvd’s of CD`s die niet meer gelezen worden of er niet meer in gaan of uitkomen of heeft uw toestel geen GPS ontvangst meer ? …… wij helpen u verder voor een schappelijke prijs .

Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste reparatie dienst van de gehele Benelux !

Is uw navigatiesysteem defect …. Car care woensel lost het op !!

BMW MK3 MK4 EN M-ASK NAVI KAPOT ?

Ook met de reparatie van uw defecte BMW MK3 of BMW MK4 en M-ASK navigatie kunnen wij u weer op weg helpen = …… Car Care Woensel helpt u snel verder !

Veel voorkomende problemen van deze navi systemen zijn het niet lezen van de Cd of DVD , het niet meer uitwerpen van de CD of DVD maar ook het niet meer opstarten van de navigatie , het beeld wat niet meer werkt of een display die stuk is of het niet meer ontvangen van de GPS satellieten. Ook als uw navigatie stuk is door bijvoorbeeld waterschade is er vaak nog wel een oplossing om het toestel te repareren.

CarCareWoensel Eindhoven is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd is in het
repareren van EOM en navigatie systemen , wij repareren al meer dan 15 jaar navigaties systemen voor dealers , handelaren , autobedrijven , leasemaatschappijen , particulieren maar ook voor andere reparatiebedrijven en aanbieders van reparaties die dit uitsluitend doorsturen als tussenhandelaar .

Print hier een reparatieformulier uit en voeg deze bij uw reparatie.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft de overheid verschillende maatregelen ingevoerd. Bij CarCareWoensel.nl doen we er alles aan om de processen zo goed mogelijk door te laten lopen.
Alle orders worden vooralsnog dus ook gewoon verzonden!

Uiteraard staat zowel bij onze logistieke afdeling en de reparatie afdeling hygiëne en veiligheid voorop en hebben wij hier uitgebreide maatregelen voor genomen.

* MOMENTEEL KRIJGEN ALLE KLANTEN EEN GRATIS STUK DETTOL ANTI-BACTERIELE ZEEPTABLET BIJ ALKE REPARATIE EN BESTELLING BOVEN DE 100 EURO !
DEZE ACTIE IS GELDIG ZOLANG DE VOORRAAD STREKT.

Heb je vragen? Onze klantenservice staat ook nu gewoon voor je klaar op de reguliere tijden via telefoon en e-mail !

Maandag – vrijdag: 09:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur

E-mail: info@carcarewoensel.nl