Peugeot

PEUGEOT NAVIGATIE UNIT DEFECT ?

Car Care Woensel repareert uw systeem vakkundig als het kapot is !
Peugeot RT3 , RT4 , RT5 , RT6 , RNEG , RNEG2 of SMEG navigatiesysteem defect ???

Een veel voorkomend probleem is het vastlopen of niet meer opstarten van de unit , het constant opstarten en uitvallen van het system , vaak ook na het proberen te maken van een update , problemen met het CD loopwerk zoals het niet lezen van de CD of het niet meer uitwerpen van de CD , het ratelen van het loopwerk en GPS problemen zoals het niet meer ontvangen van een GPS signaal , wij kunnen dat vakkundig , goedkoop maar ook snel voor u oplossen.

Is uw Harman Becker of Magneti Marelli navigatiesysteem stuk …. Car care woensel lost het op !!!

Gegarandeerd de laagste reparatieprijs !

Start uw Peugeot navigatiesysteem niet meer op of vertoont het toestel andere kuren zoals problemen met het geluid of de display die niet meer aan gaat , maar ook bijvoorbeeld de klapschermen die niet meer netjes open gaan of helemaal niet meer werken if de display die het niet meer doet , het niet lezen van de SD kaart of is het toestel vastgelopen na een update ?  …… Car Care Woensel helpt u snel verder.

Car Care Woensel in Eindhoven is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd is in het
repareren van EOM en navigatie systemen , wij repareren al meer dan 15 jaar navigatiesystemen voor dealers , handelaren , autobedrijven , leasemaatschappijen , particulieren maar ook voor andere reparatiebedrijven en aanbieders van reparatie`s uitsluitend naar ons doorsturen als tussenhandelaar.

 

Print hier een reparatieformulier uit en voeg deze bij uw reparatie.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft de overheid verschillende maatregelen ingevoerd. Bij CarCareWoensel.nl doen we er alles aan om de processen zo goed mogelijk door te laten lopen.
Alle orders worden vooralsnog dus ook gewoon verzonden!

Uiteraard staat zowel bij onze logistieke afdeling en de reparatie afdeling hygiëne en veiligheid voorop en hebben wij hier uitgebreide maatregelen voor genomen.

* MOMENTEEL KRIJGEN ALLE KLANTEN EEN GRATIS STUK DETTOL ANTI-BACTERIELE ZEEPTABLET BIJ ALKE REPARATIE EN BESTELLING BOVEN DE 100 EURO !
DEZE ACTIE IS GELDIG ZOLANG DE VOORRAAD STREKT.

Heb je vragen? Onze klantenservice staat ook nu gewoon voor je klaar op de reguliere tijden via telefoon en e-mail !

Maandag – vrijdag: 09:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur

E-mail: info@carcarewoensel.nl