Porsche NAVIGATIE SYSTEEM DEFECT ?
Is uw Porsche PCM navigatiesysteem defect ??

Start uw Porsche navigatiesysteem niet meer op , heeft het toestel een slecht beeld of helemaal geen beeld meer of reageert de touchscreen niet meer , start de navigatie niet meer op , heeft het toestel een firmware error of andere foutcode of foutmelding , een SIM fout of is de HDD defect dan is uw navi kapot en moet dat hersteld worden …. wij herstellen uw navigatie voor een schappelijke prijs als deze stuk is .

Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste reparatie herstel dienst van de gehele Benelux !

CarCareWoensel Eindhoven is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd is in het
repareren van EOM en navigatie systemen , wij repareren al meer dan 15 jaar navigatiestsystemen voor dealers , handelaren , autobedrijven , leasemaatschappijen , particulieren maar ook voor andere reparatiebedrijven en diverse andere aanbieders van reparaties die dit uitsluitend doorsturen als tussenhandelaar .

Start uw Porsche navigatiesysteem niet meer op of vertoont het toestel andere kuren zoals problemen met het geluid , SIM kaart slot , geen kaart , GPS ontvangst of de display …… Car Care Woensel helpt u snel verder als uw navigatie kapot is !

Porsche PCM
Porsche PCM 2.0
Porsche PCM 2.1
Porsche PCM 3.0
Porsche PCM 3.1

Deze toestellen komen o.a. voor in de onderstaande voertuigen :

Porsche 911
Porsche 996
Porsche Boxter
Porsche Cayenne
Porsche Cayman
Porsche Macan
Porsche Panamera

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft de overheid verschillende maatregelen ingevoerd. Bij CarCareWoensel.nl doen we er alles aan om de processen zo goed mogelijk door te laten lopen.
Alle orders worden vooralsnog dus ook gewoon verzonden!

Uiteraard staat zowel bij onze logistieke afdeling en de reparatie afdeling hygiëne en veiligheid voorop en hebben wij hier uitgebreide maatregelen voor genomen.

* MOMENTEEL KRIJGEN ALLE KLANTEN EEN GRATIS STUK DETTOL ANTI-BACTERIELE ZEEPTABLET BIJ ALKE REPARATIE EN BESTELLING BOVEN DE 100 EURO !
DEZE ACTIE IS GELDIG ZOLANG DE VOORRAAD STREKT.

Heb je vragen? Onze klantenservice staat ook nu gewoon voor je klaar op de reguliere tijden via telefoon en e-mail !

Maandag – vrijdag: 09:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur

E-mail: info@carcarewoensel.nl