Skoda

Heeft u een Skoda Columbus RNS 510 , Amundsen RNS 310  of Amundsen + RNS 315 navigatiesysteem en werkt deze niet naar behoren dan kunnen wij het probleem vakkundig voor u oplossen.

Veel voorkomende problemen zijn hieronder beschreven :

Het toestel blijft op het Skoda logo hangen , het helemaal niet meer opstarten van het systeem , een donker of wit scherm ,  navigatiesoftware waarvan de update niet geinstalleerd kan worden of een CD of DVD die niet meer gelezen word , een defecte harde schijf of een loopwerk wat geen CD of DVD meer aan neemt of uit werpt , een defect SD kaart slot , afgebroken antenne of GPS plug of zelfs een gebarsten , bekraste of gebroken display of touchpanel of een toestel wat niet meer aan of uit gaat als het contact word ingeschakeld en op de Amundsen + problemen met de bluetooth van het toestel …. wij helpen u verder voor een schappelijke prijs .

SKODA 5F MIB MAIN-UNIT DEFECT ?

Skoda  Discover , Discover pro of Discover Media navigatiesysteem defect ???

Geen geluid meer op bepaalde speakers of helemaal geen geluid meer , het helemaal niet meer opstarten van het systeem , een defect SD kaart slot of zelfs een gebarsten , bekraste of gebroken display of touchpanel …. wij helpen u verder voor een schappelijke prijs .

Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste reparatie dienst van de gehele Benelux !

CarCareWoensel Eindhoven is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd is in het
repareren van EOM en navigatie systemen , wij repareren al meer dan 15 jaar navigatiestsystemen voor dealers , handelaren , autobedrijven , leasemaatschappijen , particulieren maar ook voor andere reparatiebedrijven en aanbieders van reparaties die dit uitsluitend doorsturen als tussenhandelaar .

Start uw Skoda MIB navigatiesysteem niet meer op of vertoont het toestel andere kuren zoals problemen met het geluid of de display …… Car Care Woensel helpt u snel verder !

Skoda Discover
Skoda Discover Pro                                                                                                                                  Skoda Discover Pro2
Skoda Discover Media

MIB Mainunit 5E0035020B , JTB07429111399960892 , 5E0035043B

Print hier een reparatieformulier uit en voeg deze bij uw reparatie.