Mercedes

MERCEDES COMMAND NAVIGATIE UNIT DEFECT ?

Car Care Woensel repareert uw systeem vakkundig !

Een veel voorkomend probleem is het vastlopen of niet meer opstarten van de unit , vaak ook na het proberen te maken van een update , problemen met het CD en DVD loopwerken en GPS problemen , wij kunnen dat vakkundig , goedkoop maar ook snel voor u oplossen.

Is uw Mercedes Command navigatiesysteem defect …. Car care woensel lost het op !!!

Gegarandeerd de laagste reparatieprijs !

Car Care Woensel in Eindhoven is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd is in het
repareren van EOM en navigatie systemen , wij repareren al meer dan 15 jaar navigatiesystemen voor dealers , handelaren , autobedrijven , leasemaatschappijen , particulieren maar ook voor andere reparatiebedrijven en aanbieders van reparatie`s uitsluitend naar ons doorsturen als tussenhandelaar.

Start uw Mercedes navigatiesysteem niet meer op of vertoont het toestel andere kuren zoals problemen met het geluid of de display die niet meer aan gaat , maar ook bijvoorbeeld d het niet lezen van de navigatie DVD of  SD kaart of is het toestel vastgelopen na een update ?  …… Car Care Woensel helpt u snel verder.

Print hier een reparatieformulier uit en voeg deze bij uw reparatie.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan heeft de overheid verschillende maatregelen ingevoerd. Bij CarCareWoensel.nl doen we er alles aan om de processen zo goed mogelijk door te laten lopen.
Alle orders worden vooralsnog dus ook gewoon verzonden!

Uiteraard staat zowel bij onze logistieke afdeling en de reparatie afdeling hygiëne en veiligheid voorop en hebben wij hier uitgebreide maatregelen voor genomen.

* MOMENTEEL KRIJGEN ALLE KLANTEN EEN GRATIS STUK DETTOL ANTI-BACTERIELE ZEEPTABLET BIJ ALKE REPARATIE EN BESTELLING BOVEN DE 100 EURO !
DEZE ACTIE IS GELDIG ZOLANG DE VOORRAAD STREKT.

Heb je vragen? Onze klantenservice staat ook nu gewoon voor je klaar op de reguliere tijden via telefoon en e-mail !

Maandag – vrijdag: 09:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 18:00 uur

E-mail: info@carcarewoensel.nl