Mercedes

MERCEDES COMMAND NAVIGATIE UNIT DEFECT ?

Car Care Woensel repareert uw systeem vakkundig !

Een veel voorkomend probleem is het vastlopen of niet meer opstarten van de unit , vaak ook na het proberen te maken van een update , problemen met het CD en DVD loopwerken en GPS problemen , wij kunnen dat vakkundig , goedkoop maar ook snel voor u oplossen.

Is uw Mercedes Command navigatiesysteem defect …. Car care woensel lost het op !!!

Gegarandeerd de laagste reparatieprijs !

Car Care Woensel in Eindhoven is een bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd is in het
repareren van EOM en navigatie systemen , wij repareren al meer dan 15 jaar navigatiesystemen voor dealers , handelaren , autobedrijven , leasemaatschappijen , particulieren maar ook voor andere reparatiebedrijven en aanbieders van reparatie`s uitsluitend naar ons doorsturen als tussenhandelaar.

Start uw Mercedes navigatiesysteem niet meer op of vertoont het toestel andere kuren zoals problemen met het geluid of de display die niet meer aan gaat , maar ook bijvoorbeeld d het niet lezen van de navigatie DVD of  SD kaart of is het toestel vastgelopen na een update ?  …… Car Care Woensel helpt u snel verder.

Print hier een reparatieformulier uit en voeg deze bij uw reparatie.

De webshop van Car Car Woensel is wegens vakantie gesloten vanaf 9 Juli t/m 16 augustus , bestellingen in deze vakantieperiode kunnen dan ook helaas niet verwerkt worden !

De reparatieafdeling van Car Care Woensel is wel geopend op afspraak , reparatie`s graag per e-mail of telefonisch aanmelden op 0638026023.

Ik wens iedereen een fijne vakantie !