Reparatie

Car Care Woensel is een bedrijf in Eindhoven dat zich heeft gespecialiseerd in het repareren van Car-Hifi, Navigatie en OEM systemen.

Al vele jaren hechten wij van Car Care Woensel veel waarde aan onze service richting u als onze klant, onder het motto “service en kwaliteit” investeren wij dagelijks in de kennis op het gebied van elektronica en techniek, in professioneel gereedschap en de nieuwste technieken voor het opsporen van storingen. Dit alles om de reparatie`s zo efficient mogelijk uit te kunnen voeren ….. en met effect !

Door onze bewezen service en know how op het gebied van reparatie`s maken steeds meer bedrijven , autodealers maar ook particulieren gebruik van de reparatie service van Car Care Woensel in Eindhoven met als gevolg een zeer uitgebreide klantenkring, zowel in Nederland maar ook vanuit onder andere België .

Wij herstellen navigatie units en radio/ cd spelers en van vrijwel alle merken auto’s.
U kunt bij ons terecht voor alle reparaties aan OEM systemen van o.a. : Alfa, Audi, BMW, Citroën, Ford, Mercedes, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda en Volkswagen die kapot zijn.

Ook repareren wij uw navigatiesysteem wat niet standaard in de auto geleverd is zoals o.a. : Blaupunkt, Becker, JVC, Kenwood, Pioneer en VDO Dayton systemen als ze stuk zijn.

Met herstel aan uw portable systeem zoals Tom Tom , Garmin en Mio en Chinese toestellen kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.

U wilt uw defecte apparaat natuurlijk zo snel mogelijk weer kunnen gebruiken. We streven een reparatieperiode exclusief verzenden en ontvangen, van 5 tot 10 werkdagen na , in ongeveer 95% van de binnengebrachte reparaties is dit haalbaar , vaak is een toestel zelfs al binnen enkele dagen gereed. Helaas zijn er bepaalde reparaties, die meer tijd vergen om een duidelijke diagnose te stellen , dit zijn onder andere de zogenaamde ‘af en toe’ klachten maar ook apparaten die wachten op onderdelen van de fabrikant , hiervoor vragen wij dan ook uw begrip. Wij hebben van bijna alle merken, de meest voorkomende onderdelen op voorraad.

Onze reparatie`s worden uitgevoerd met 3 maanden garantie.

Bij de meeste storingen kunnen we u direct een prijsopgave geven. Wij hanteren voor reparaties van OEM systemen een bedrag van 150 euro exclusief BTW waaronder wij zonder prijs opgave repareren. Indien de reparatiekosten boven dit bedrag uitkomen krijgt u altijd een prijsopgave. Indien u niet akkoord gaat met het reparatiebedrag boven de 150 euro of het toestel is niet te repareren zijn wij helaas genoodzaakt om u 35 euro onderzoekskosten + verzendkosten in rekening te brengen !

Ook kunt u in onze webshop diverse onderdelen van navigatiesystemen bestellen , op elektonische onderdelen t.b.v. reparatie`s kunnen wij geen garantie verlenen bij zelfmontage , speciaal bestelde en / of elektronische onderdelen worden niet geruild of teruggenomen !

Print hier een reparatieformulier uit en voeg deze bij uw reparatie.